Smart industrie met BIZZnav

Smart Industry

De Smart Industry visie stelt dat het noodzakelijk is dat ondernemingen gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën, data en dat zij kunnen inspelen op nieuwe en veeleisende klantvragen in een steeds internationaler speelveld. Dit vraagt om flexibiliteit, wendbaarheid, beheersbare kosten, bekwame mensen en het organiseren van vertrouwen

Help jezelf met BIZZnav

BIZZnav helpt jou je eigen business te ontwikkelen. Wat is de beste route? Je begint met het zetten van de eerste stap … en de volgende stappen. In modules waarbij je aan de hand van concrete vragen nadenkt over hoe jij als ondernemer dingen doet of wilt doen. Je kunt ook onderdelen uitbesteden aan je medewerkers. Met iedere stap bereik je meteen resultaat. Zo ga je met plezier op weg naar een concrete strategie voor je bedrijf. Dat doe je helemaal zelf of met je medewerkers, zonder dure adviseurs. In de tijd dat jij dat wilt. Zo nodig met af en toe een ’stok achter de deur’ of met inhoudelijke hulp bij vragen waar je tegenaan loopt.

BIZZnav is een business navigator, een soort tomtom voor je bedrijf. Jij stelt het doel vast, BIZZnav helpt jou om daar te komen. Door gericht vragen te beantwoorden maak jij jouw keuzes helder.
En weet je het even niet meer, dan bel je met je vragen of je maakt een afspraak.

Resultaat met BIZZnav

Jij bepaalt zelf waar je met je bedrijf naartoe gaat.

Jij zet samen met je medewerkers de marsroute uit.

Je neemt makkelijker beslissingen.

Je kunt inspelen op veranderingen.

Je krijgt ruimte voor onverwachte kansen.

Je bereikt die doelen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Branches waar we actief zijn:

80

Installatiesector

35

Machinebouw

45

Overige industrie